Sims 4

Sims 4 Luxe Feestaccessoires

Informatie accessoirepakket De Sims 4 Luxe Feestaccessoires

Op 19 mei verschijnt De Sims 4 Luxe Feestaccessoires. Dit heeft Electronic Arts laten weten. Naast grote uitbreidingen en game packs, verschijnen er dus ook accessoirepakketten voor De Sims 4. Dit is het eerste accessoirepakket van De Sims 4 en draait allemaal luxe accessoires met een feestelijke uitstraling. Het pakket zal naar verwachting €9,99 gaan kosten.

Het is nog niet helemaal duidelijk of dit pakket als fysiek spel in de winkels komt te liggen, of dat het een digitale download is via bijvoorbeeld Origin.

Informatie

Dit is het persbericht met de aankondiging van De Sims 4 Luxe Feestaccessoires:

Nu verkrijgbaar, koop en download het accessoirepakket via Origin of elders

Je bent van harte uitgenodigd: De Sims 4 Luxe Feestaccessoires komt er volgende week aan!

Vandaag kondigen we vol trots het allereerste accessoirepakket aan voor De Sims 4! Het heet De Sims 4 Luxe Feestaccessoires* en zal vanaf volgende week op 19 mei verkrijgbaar zijn. Onze trouwe spelers weten dat accessoirespakketten in het verleden altijd boordevol nieuwe kleding en meubilair rond een bepaald thema zaten. Maar in de accessoirespakketten voor De Sims 4 vind je ook nieuwe gameplay.

Laten we de Luxe Feestaccessoires eens even onder de loep nemen.

Met de Luxe Feestaccessoires draait het allemaal om luxe, rode lopers en topfeesten waar je wel heel stijlvolle spullen voor nodig hebt. In dit pakket vind je prachtige jurken, pakken, make-up en accessoires voor de Sims in jouw buurten. Je komt binnen een mum van tijd in de stemming met fantastische, glimmende en knetterende voorwerpen zoals een nieuwe bar, standbeelden en spectaculaire verlichting waarmee je de lokale lounges en bars in de buurt een stuk hipper kunt maken.

Render van eerste accessoirepakket: De Sims 4 Luxe Feestaccessoires

De Sims 4 Luxe Feestaccessoires bevat twee waanzinnige nieuwe gameplayvoorwerpen die onmisbaar zijn voor een spetterend feest. Allereerst hebben we de bankettafel voor je, die je aan kunt vullen met de recepten die jouw Sim zelf kan bereiden. Voor het gemak kun je er natuurlijk ook gewoon allerlei nieuwe hapjes op zetten. Op een lege maag kun je namelijk niet feesten. Het tweede voorwerp is de nieuwe voedsel-/drinkfontein, die je bovenop je bankettafel kunt zetten. Je kunt er allerlei lekkers uit laten stromen, zoals romige en decadente chocolade (ideaal voor aardbeien) en andere heerlijke delicatessen. Dat biedt zelfs perspectief voor ondeugendheid en meer, vooral voor Sims die over culinaire en mixologievaardigheden beschikken!

Wij staan te trappelen. We hopen dat jij ook staat te trappelen. De uitnodigingen gaan vandaag de deur uit en het feest begint volgende week. Trommel al jouw hippe vrienden op en vier met ons dit luxe feestje.

Houd je ogen open voor meer informatie en haal je feestkleding maar vast uit de kast!

Plaatjes

Artworks

Video’s

Spel kopen?

Wil je De Sims 4 Luxe Feestaccessoires kopen? Het spel is momenteel alleen verkrijgbaar via Origin als digitale download voor PC en Mac. Kijk hieronder wat de actuele prijs is.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
CJS-CDKeys.com€10,65€0,00€10,65
(download*)
Bezoek winkel