Sims 4

Sims 4 Stedelijk Leven kopen

Koop of download De Sims 4 Stedelijk Leven

Op 3 november 2016 verscheen De Sims 4 Stedelijk Leven, het derde uitbreidingspakket van De Sims 4. Lange tijd hebben veel Sims-fans op dit uitbreidingspakket gewacht. Nu is het mogelijk om het spel via internet te bestellen. Meerdere webshops bieden het spel namelijk tegen verschillende prijzen aan. In het onderstaande overzicht zie je de goedkoopste en beste webshops op een rijtje.

De Sims 4 Stedelijk Leven is alleen als normale editie verkrijgbaar voor zowel PC als Mac. Om de uitbreiding te kunnen spelen, heb je het De Sims 4 basisspel nodig.

Koop de uitbreiding als fysiek spel of als digitale digitale download. Een fysiek spel bestaat uit een CD/DVD en box, die je per post thuis ontvangt of bij een winkel op kunt halen. Een andere mogelijkheid is om het spel te downloaden als digitale download. Nadat het spel digitaal is gekocht, ontvang je een unieke legale code (key) waarmee je het spel kunt downloaden. Daarna kun je de game installeren en spelen. Het voordeel van digitale downloads is dat je geen wachttijden hebt en dat het vaak goedkoper is dan fysieke games.

Kies je favoriete winkel hieronder en koop of download direct. Veel succes!

Sims 4 Stedelijk Leven (standaard editie):

Dit is de standaard editie van het uitbreidingspakket Sims 4 Stedelijk Leven. Verkrijgbaar als digitale download en fysiek spel.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
CJS-CDKeys.com€18,80€0,00€18,80
(download*)
Bezoek winkel
MMOGA.com€20,99€0,00€20,99
(download*)
Bezoek winkel
Nedgame.nl€22,00€1,99€23,98
(fysiek spel*)
Bezoek winkel

Heb je vragen, tips of suggesties voor deze pagina? Stuur ze door via de contact pagina.

* De webshops in het prijsoverzicht op deze pagina passen regelmatig prijzen aan. Iedere week wordt ons prijsoverzicht op z’n minst één keer aangepast met recente prijzen. Controleer voor de zekerheid ook altijd zelf de actuele prijs van een spel. De dikgedrukte prijs in het overzicht is de totaalprijs inclusief verzendkosten en BTW. Een fysiek spel is een game met een originele CD/DVD-Rom en een box. Bij een digitale download ontvang je een unieke code die je kunt verzilveren om vervolgens het spel te downloaden. Wij verkopen zelf geen games, maar verwijzen door naar andere webshops.