Sims 4

Sims 4 uitbreidingspakketten

Naast het basisspel van De Sims 4 zijn er ook meerdere uitbreidingspakketten verschenen en meer uitbreidingen verschijnen de komende maanden en jaren. Welke uitbreidingspakketten zijn er nu verkrijgbaar? Hieronder vind je een handig overzicht. Bekijk ook het overzicht van accessoirespakketten en game packs.

De Sims 4 Aan het Werk (uitbreiding 1)

 • Sims 4 Aan het Werk
 • In het eerste grote uitbreidingspakket van De Sims 4 steken je Sims de handen uit hun mouwen en werken ze hard om een succesvolle carrière te krijgen. De vier actieve carrières, dokter, wetenschapper, detective en ondernemer, staan centraal in dit pakket. Iedere carrière heeft een eigen speelbare locatie waar Sims werken aan hun ambities.

  Releasedatum: 2 april 2015
  Geschikt voor: PC en Mac
  Adviesprijs: €39,99

  Meer informatie Dit spel kopen?

De Sims 4 Beleef het Samen (uitbreiding 2)

 • Sims 4 Beleef het Samen
 • Het tweede grote uitbreidingspakket van De Sims 4 staart in het teken van samenzijn. Onderneem activiteiten met andere Sims in de nieuwe buurt Windenburg. Speel tafelvoetbal of een bordspel, duik in een natuurbad, lounge in de kroeg en ontdek de inloopkast. Met de nieuwe dans- en dj-vaardigheden helpen je om een onvergetelijk feest te organiseren.

  Releasedatum: 10 december 2015
  Geschikt voor: PC en Mac
  Adviesprijs: €39,99

  Meer informatie Dit spel kopen?

De Sims 4 Stedelijk Leven (uitbreiding 3)

 • Sims 4 Stedelijk Leven
 • In het derde uitbreidingspakket van De Sims 4 verhuizen je Sims naar de stad. Hier wonen ze in appartementen en penthouses, en bezoeken ze te gekke festivals. In de stad, genaamd San Myshuno, werken ze ook aan carrières zoals politicus, recensent of in social media. Ontdek verschillende wijken zoals de specerijenmarkt, het kunstkwartier, het modedistrict of de binnenstad.

  Releasedatum: 3 november 2016
  Geschikt voor: PC en Mac
  Adviesprijs: €39,99

  Meer informatie Dit spel kopen?

De Sims 4 Honden & Katten (uitbreiding 4)

 • Sims 4 Honden & Katten
 • Het vierde uitbreidingspakket van De Sims 4 staat in het teken van kleine viervoeters. Voeg honden en katten toe aan je Sims families om hun levens compleet te veranderen. Je kunt nu dierenarts worden en zelf honden en katten maken met behulp van de Creëer-een-huisdier tool. In de nieuwe wereld Brindleton Bay kunnen je Sims en hun huisdieren buitenactiviteiten ondernemen.

  Releasedatum: 10 november 2017
  Geschikt voor: PC en Mac
  Adviesprijs: €39,99

  Meer informatie Dit spel kopen?