Sims 4

Sims 4 Beleef het Samen kopen

Koop of download De Sims 4 Beleef het Samen

Op 10 december 2015 verscheen De Sims 4 Beleef het Samen, het tweede uitbreidingspakket van De Sims 4. Veel fans hebben lang uitgekeken naar de release van deze uitbreiding. Het is mogelijk om het spel via internet te bestellen. Verschillende webshops bieden het spel namelijk aan tegen verschillende prijzen. Via het onderstaande handige overzicht zie je de goedkoopste en beste webshops op een rijtje.

De Sims 4 Beleef het Samen is alleen als normale editie verkrijgbaar voor zowel PC als Mac. Om het uitbreidingspakket te kunnen spelen heb je het De Sims 4 basisspel nodig.

Je kunt het uitbreidingspakket als fysiek spel of als digitale download kopen. Een fysiek spel bestaat uit een CD/DVD en box, die je per post thuis ontvangt of bij een winkel op kunt halen. Een andere mogelijkheid is om het spel te downloaden als digitale download. Nadat je het spel online hebt gekocht als digitale download, ontvang je een uniek serienummer (ook wel key of code genoemd) waarmee je het spel kunt downloaden. Daarna kun je de game installeren en direct spelen! Digitale downloads hebben als voordeel dat je niet lang op het spel hoeft te wachten en vaak zijn ze veel goedkoper dan fysieke games.

Kies je favoriete winkel hieronder en koop of download direct. Veel succes!

Sims 4 Beleef het Samen prijsoverzicht:

Dit is de standaard editie van uitbreidingspakket De Sims 4 Beleef het Samen. Verkrijgbaar als digitale download en fysiek spel.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
CJS-CDKeys.com€16,83€0,00€16,83 Bezoek winkel
MMOGA.com€17,99€0,00€17,99 Bezoek winkel
Bol.com€34,99€0,00€34,99 Bezoek winkel
MediaMarkt.nl€34,99€0,00€34,99 Bezoek winkel
Nedgame.nl€39,99€1,99€41,98 Bezoek winkel

Heb je vragen, tips of suggesties voor deze pagina? Stuur ze door via de contact pagina.

* De webshops in het prijsoverzicht op deze pagina passen regelmatig prijzen aan. Iedere week wordt ons prijsoverzicht op z’n minst één keer aangepast met recente prijzen. Controleer voor de zekerheid ook altijd zelf de actuele prijs van een spel. De dikgedrukte prijs in het overzicht is de totaalprijs inclusief eventuele verzendkosten en BTW. Een fysiek spel is een game met een originele CD/DVD-Rom en een box. Bij een digitale download ontvang je een unieke seriecode die je kunt verzilveren om vervolgens het spel te downloaden. DeSims4.com verkoopt zelf geen games. Wij verwijzen alleen door naar webshops. De betreffende webshops zijn verantwoordelijk voor de verkoop, levering en service.