Sims 4 Jaargetijden

Het vijfde grote uitbreidingspakket van De Sims 4 heet De Sims 4 Jaargetijden. Het spel is sinds 22 juni 2018 verkrijgbaar in Nederland en België, voor zowel PC als Mac. De adviesprijs is €39,99. Uiteraard draait het helemaal om seizoenen in dit spel! Weeromstandigheden veranderen continue. In de winter dwarrelt de sneeuw zachtjes neer, in de lente is het tijd om te gaan tuinieren, tijdens het zomerseizoen kan het flink heet worden en in de herfst kunnen je Sims kletsnat worden door stortbuien. Maar er is natuurlijk meer!

Op deze pagina vind je handige informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over deze uitbreiding. Het is nu mogelijk om het spel te kopen en downloaden via de knop hierboven of via het overzicht onderaan deze pagina!

Laat je verrassen door weersomstandigheden

Nu verkrijgbaar, koop en download dit uitbreidingspakket via Origin of elders

Mooi of vies weer? Weersomstandigheden toevoegen en besturen is nu mogelijk! Geniet van seizoensactiviteiten en vier de feestdagen in stijl. Dit spel voegt veel nieuwigheden toe.

Van zomerhitte tot ijskoude sneeuwstormen
Niets is zo verrassend als het weer. Jaargetijden zijn dynamisch en veranderen telkens weer. Daarnaast hebben ze ook invloed op je Sims! Van warm en zonnig weer, tot ijskoude sneeuwstormen, het klimaat is verschillend in iedere wereld en heeft impact op de keuzes, de relaties en de dagelijkse activiteiten van je Sims. Je kunt het weer zelfs besturen met behulp van elementen waarmee je onweersbuien op kunt roepen, bewolking kunt laten verdwijnen, of van het ene naar het andere jaargetijde kunt switchen.

Doe mee aan seizoensactiviteiten
Door mee te doen aan speciale seizoensactiviteiten, beleven je Sims ieder seizoen op een andere interessante manier. Trek warme kleding aan om een sneeuwmaatje te bouwen met vrienden, om sneeuwengelen te maken in de verse sneeuw, of om te gekke tricks uit te voeren op de ijsbaan. Wapen je Sims tegen lentebuitjes door een regenjas aan te trekken en trek de wilde natuur in om insignes te verdienen als scout. Zwemkleding komt goed van pas tijdens warme zomerdagen. Koel af onder de sproeier of speel in het kinderbad. In de herfst is het tijd om honing te verzamelen, met bladeren te spelen of om jonge Sims zelfgemaakte kuntswerken te laten maken.

Vier de feestdagen met elkaar
De feestdagen moeten natuurlijk uitgebreid gevierd worden met familieleden en vrienden! Decoreer de huizen van je Sims om volop van deze sfeervolle dagen te genieten. Luid het nieuwe jaar feestelijk in, bereid je voor op een romantisch afspraakje tijdens Liefdesdag, of verzamel al je vrienden en familieleden om een overvloedig oogstfeest te organiseren. Het Winterfeest is misschien wel het hoogtepunt van het jaar, waarbij cadeautjes worden uitgewisseld, decoraties worden opgehangen en Vadertje Winter om de hoek komt kijken. Je kunt nu zelfs op maat gemaakte feestdagen samenstellen en zelf bepalen hoe je Sims deze dagen gaan vieren.

Bloeiende en boeiende tuiniercarrière
Steek je handen uit de mouwen en werk aan een bloeiende tuiniercarrière! Creëer de mooiste boeketten en graaf nieuwe ontdekkingen. Wanneer je Sims groene vingers hebben verworven als boeketdesigner, kunnen ze bloemarrangementen samenstellen en deze over de hele stad afleveren. Sims die iets meer wetenschappelijk zijn aangelegd, kunnen botanist worden waarbij ze planten analyseren, wetenschappelijke artikelen schrijven en bekendheid verwerven om subsidies te verdienen. Ontwikkel de verborgen talenten van je Sims om gloednieuwe vaardigheden, trendy outfits en handige voorwerpen vrij te spelen.

Sims 4 Jaargetijden downloaden

Plaatjes

Artworks

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: 64 Bit vereist. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8,1 of Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)
RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 3 GB vrije ruimte (15 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c

GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter

RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: Minimaal 3 GB vrije ruimte (15 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: NVIDIA GeForce 320M, 9600M, 9400M, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter 256MB of meer aan Video RAM

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.9 of later

PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 8 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Spel kopen? Deze webshops bieden het spel aan

De Sims 4 Jaargetijden is sinds 22 juni 2018 verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als standaard editie voor PC en Mac. Je hebt keuze uit digitale downloads waarbij je een unieke legale seriecode krijgt, of fysieke games, waarbij je het spel met box en CD per post thuis krijgt. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

Standaard editie:

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€14,59€0,00€14,59* Bezoek winkel
MMOGA.com€15,99€0,00€15,99* Bezoek winkel
Nedgame.nl€19,99€2,99€22,98* Bezoek winkel
MediaMarkt.nl€19,99€2,99€22,98* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Jaargetijden

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com