Sims 4 Ouderschap

De vijfde game pack van De Sims 4 heet De Sims 4 Ouderschap. Dit pakket is sinds 30 mei 2017 verkrijgbaar in Nederland en België, voor zowel PC als Mac. Deze game pack is via webwinkels en Origin verkrijgbaar en de adviesprijs is €19,99. In dit spel gaan ouders hun kinderen opvoeden en leren ze hun nakomelingen eigenschappen die de rest van hun leven een positief impact zullen hebben. Maar zo gemakkelijk is het nog niet om rebellerende tieners en peuters zich te laten gedragen. De nieuwe opvoedkundige vaardigheid kan goed van pas komen!

Dit spel is geen grote uitbreiding en ook geen accessoirepakket, maar iets daartussenin: een game pack.

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het spel. Wil je het spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven of via het overzicht onderaan de pagina!

Help je Sims op weg naar volwassenheid

Sims 4 Ouderschap game pack hoes/box

Er valt veel te leren over ouderschap en opvoeden van kinderen. Heftige en plezierige momenten wisselen elkaar af. Ga jij de uitdaging aan? Dit pakket zit vol met nieuwe dingen!

Leer opvoedkundige vaardigheden
Til de opvoedkundige vaardigheden van je Sims naar een hoger niveau om in de behoeften van kinderen te voorzien en hun gedrag te beïnvloeden. Je kunt nu nieuwe vaardigheden verdienen door te kiezen wanneer je slecht gedrag moet bestraffen, goed gedrag moet belonen of wanneer je kinderen gewoon kinderen moet laten zijn.

Geef de jeugd van je Sims vorm
De besluiten die je als ouder neemt hebben een blijvende invloed op de toekomst van kinderen. Elke keuze heeft direct invloed op hun persoonlijkheid en beïnvloedt hun eigenschappen, hun relatie met de familie en begeleidt ze naar volwassenheid.

Familie-activiteiten om van te genieten
Het is tijd om alle familieleden bij elkaar te roepen om nieuwe activiteiten te ondernemen en gezellig wat tijd met elkaar door te brengen. Sims van verschillende leeftijdsgroepen kunnen met elkaar werken om verschillende schoolprojecten uit te voeren, uiting te geven aan hun creativiteit met bouwblokken of zelfs vrijwilligerswerk verrichten.

Geef je huishouden een makeover
Geef je Sims en hun huis een nieuwe look met nieuwe kleding en bouwvoorwerpen. De slaapkamers van de kinderen kunnen wel wat extra karakter gebruiken. Creëer een huiselijk gevoel in de keuken door een renovatie uit te voeren en laat je Sims zich van hun artistieke of sportieve kant zien met nieuwe outfits.

Plaatjes

Video’s

Aankondigingstrailer:

Gameplay trailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

RAM: minimaal 2 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 1 GB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c

GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter

RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 1 GB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter. Video RAM van 256 MB of beter.

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.9 of later

PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 8 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Spel kopen?

De Sims 4 Ouderschap is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als standaard editie voor PC en Mac. Je hebt keuze uit digitale downloads waarbij je een unieke legale seriecode krijgt, of fysieke games, waarbij je het spel met box en CD per post thuis krijgt. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€14,99€0,00€14,99* Bezoek winkel
cdkeys.com€18,49€0,00€18,49* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Ouderschap

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com