Sims 4 PlayStation 4

De Sims 4 komt eindelijk ook naar de console! Het spel is vanaf 14 november 2017 (Deluxe Party Edition) 17 november 2017 (standaard editie) verkrijgbaar voor PlayStation 4! Daarnaast verschijnt het spel ook voor Xbox One.

Diverse updates van het basisspel voor PC en Mac zijn ook op de console versie te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld spoken, zwembaden, nieuwe carrières, halve muren en vaatwassers! De wereld Newcrest is ook toegevoegd, net als aanpassingsopties voor geslacht. Natuurlijk zijn peuters niet vergeten! Beleef talloze plezierige momenten in een nieuwe virtuele wereld zonder regels, waar jij de macht in handen hebt. De versie voor console biedt genoeg mogelijkheden. Het leuke is dat er in de toekomst meer DLC (downloadbare content) updates toegevoegd zullen worden.

Ontdek De Sims 4 voor de console

Console versie van Sims 4 voor PlayStation 4

Creëer eigenaardige Sims
Creëer verschillende unieke Sims, ieder met andere uiterlijke kenmerken, karakters en hele nieuwe emoties. Geef de lichamen van je Sims vorm met de krachtige Creëer-een-Sim tool en kies uit diverse kapsels, loopjes en outfits. Geef je Sims een doel om voor te leven door karaktereigenschappen en ambities te kiezen.

Bouw het huis van je dromen
Het bouwen en ontwerpen van je droomhuis gaat nu zonder enige moeite dankzij de ingerichte kamers in het bouwpaneel. Bepaal de indeling, meubels en verander het landschap. Het is zelfs mogelijk om een zwembad en kelder aan het huis toe te voegen.

Ga op ontdekking in levendige werelden
Ga op verkenningstocht in prachtige werelden met unieke buurten en ontdek waar de meest interessante locaties te vinden zijn. Sims kunnen een bezoekje brengen aan andere gemeenschappen om daar hun sociale cirkel uit te breiden, heerlijk tot rust te komen in het park met vrienden, of op zoektocht gaan naar nieuwe verzamelbare voorwerpen.

Speel met het leven
Neem de touwtjes in handen en bestuur de plezierige en spannende momenten in de levens van je Sims. Je hebt nu controle over iedere stad in hun leven, van relaties tot carrières. Jij vormt alle aspecten van hun levens, van hun geboorte, via peuterjaren tot volwassenheid. Werk aan de vaardigheden van je Sims en beoefen de leukste hobby’s.

Standaard editie en Deluxe Party Edition

Naast de standaard editie voor PlayStation 4 verschijnt er ook een Deluxe Party Edition met extra’s, zoals echte feestnummers, lasershows, wilde feestkleding, een brandende fakkelbar en leuke dierenhoedjes. Deze extra inhoud is inbegrepen in de volgende exclusieve content series die meegeleverd worden:

  • Digitale ‘Feestbeest’ content, bestaande uit een Vlammende Tikibar met strakke en stijlvolle outfits voor je Sims;
  • Digitale ‘Tot in de vroege uurtjes’ content, bestaande uit een laserlichtshow, fraaie decoraties en de meest populaire kostuums om een feestje mee te bouwen;
  • Digitale ‘Dierenhoedjes’ content, bestaande uit een collectie van verschillende leuke dierenhoedjes die je Sims vol trots kunnen dragen.

Plaatjes

Spel kopen?

Op 14 november 2017 (Deluxe Party Edition) en 17 november 2017 (standaard editie) verschijnt De Sims 4 voor PlayStation 4. Wil je het spel alvast kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is verkrijgbaar als standaard editie en Deluxe Party Edition. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

Sims 4 PlayStation 4 standaard editie:

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
Bol.com€24,99€0,00€24,99 Bezoek winkel

Sims 4 PlayStation 4 Deluxe Party Edition:

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
Bol.com€76,99€0,00€76,99 Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 voor console

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com