Sims 4 Stedelijk Leven

Het derde grote uitbreidingspakket van De Sims 4 heet De Sims 4 Stedelijk Leven. Dit spel is vanaf 3 november 2016 verkrijgbaar in Nederland en België, voor zowel PC als Mac. De adviesprijs is €39,99. In dit pakket verhuizen je Sims naar appartementen en penthouses in de stad, bezoeken ze te gekke festivals en werken ze aan nieuwe carrières zoals politicus, recensent of met social media. Werk jezelf omhoog om een luxe leventje te krijgen!

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het spel. Wil je het spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven.

Neem je Sims mee naar de stad

De Sims 4 Stedelijk Leven hoes/box

De stad is de ‘place to be’! Je Sims verhuizen naar appartementen, penthouses, bezoeken festivals en ontdekken nieuwe carrières. Dit pakket zit vol met nieuwigheden.

Ontdek de nieuwe stad: San Myshuno
San Myshuno is een dichtbevolkte stad met verschillende unieke wijken. Daar zijn genoeg verkenningsmogelijkheden voor je Sims. In het Modedistrict is een Karaokebar te vinden waar je je favoriete nummers kunt zingen. In het Kunstkwartier laten je Sims zich van hun creatieve kant zien. Speel een potje basketbal op de Specerijenmarkt of daag je vrienden uit tijdens een potje gamen na een lange dag op kantoor in de Binnenstad.

Bezoek levendige culturele festivals
Om je horizon te verbreden kun je geweldige festivals bezoeken. Bewonder straatartiesten, doe mee aan wedstrijden en maak kennis met personen uit alle lagen van de samenleving. Neem een kijkje bij de Curry Uitdaging op het Specerijenfestival steek vuurwerk aan tijdens een spannend afspraakje op het Liefdesfestival.

Woon in een appartement
Vanaf nu kun je in appartementen wonen waar je een band kunt opbouwen met buren. Het hebben van buren creëert nieuwe mogelijkheden voor relaties, zowel goede als slechte. Ontmoet nieuwe vrienden of de ware. Maar een sleutel krijgen, gaat dat direct lukken? En hoe zit het met de luidruchtige buren met hun feestjes die doorgaan tot in de vroege ochtenduurtjes? Hoe je daarmee omgaat is aan jou. Kun je ze niet verslaan, dan kun je misschien met gelijke munt terugbetalen.

Van startersappartement naar penthouse
Werk hard om een penthouse te bemachtigen. Het vinden van het juiste appartement voor je Sims kan best uitdagend zijn. De charme van je eerste plekje zul je moeten afwegen tegen mogelijke problemen zoals kakkerlakken en lekkende pijpen. Door hard te werken, werken je Sims zich toe naar een Wolkenkrabber Penthouse met fantastisch uitzicht en zelfs een Pratend Toilet.

Nieuwe metropolitaanse carrières
Kansen zijn er in de stad genoeg te vinden, dus zorg ervoor dat je Sims hiervan profiteren. Ontdek gloednieuwe carrières. Als politicus kunnen je Sims dramatische toespraken geven wanneer ze vechten voor een goede zaak. Of kiezen ze voor een verfijnde carrière zoals kunstcriticus of culinair recensent? Of wat dacht je van een carrière in social media?

Sims 4 Stedelijk Leven downloaden

Plaatjes

Artworks

Video’s

Aankondigingstrailer:

Appartemententrailer:

San Myshuno buurttrailer:

Festivaltrailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
Besturingssysteem: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers die gebruik maken van ingebouwde grafische chipsets vereist de game 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

RAM: minimaal 2 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 3 GB vrije ruimte (14 GB als De Sims™ 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter.

DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c

GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
BESTURINGSSYSTEEM: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1, of 10

PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: 15 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter

RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 3 GB vrije ruimte (14 GB als De Sims™ 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter. Video RAM van 256 MB or beter.

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.9 of later

PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: minimaal 8 GB RAM

HARDE SCHIJF: 15 GB vrije ruimte op de harde schijf

Spel kopen?

De Sims 4 Stedelijk Leven is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als standaard editie voor PC en Mac. Je hebt keuze uit digitale downloads waarbij je een unieke legale seriecode krijgt, of fysieke games, waarbij je het spel met box en CD per post thuis krijgt. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€15,09€0,00€15,09* Bezoek winkel
MMOGA.com€15,99€0,00€15,99* Bezoek winkel
MediaMarkt.nl€19,77€2,99€22,76* Bezoek winkel
Nedgame.nl€24,99€1,99€26,98* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Stedelijk Leven

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com