Sims 4 Studentenleven

De achtste grote uitbreiding voor De Sims 4 is sinds 15 november 2019 verkrijgbaar voor PC en Mac en heet De Sims 4 Studentenleven. De console-versie voor Xbox One en PlayStation 4 is vanaf 19 december 2019 verkrijgbaar. In dit uitbreidingspakket duiken je Sims in de boeken en gaan ze terug naar de schoolbanken om te bewijzen dat ze echte studiebollen zijn!

Op deze pagina vind je veel handig informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over deze uitbreiding.

Wil je het uitbreidingspakket downloaden? Klik op de knop hierboven of bekijk het overzicht onderaan deze pagina voor meer informatie.

Terug in de schoolbanken

Nu verkrijgbaar, koop en download dit uitbreidingspakket via Origin of elders

Ervaar hoe het is om student te zijn en beleef de beste jaren van je leven! Verhuis naar een knus studentenhuis en begin een nieuwe studie die bij je past. Behaal een graad in filosofie, biologie of sap-pong en verken het studentenleven zodra de lessen voorbij zijn. Leer andere studenten kennen tijdens feestjes en activiteiten, en maak vrienden voor het leven.

Ervaar het studentenleven
Een nieuw hoofdstuk gaat beginnen, want je Sims ontdekken hoe het is om student te zijn aan de historische Universiteit van Britechester of het moderne Foxbury Instituut. Zoek een geschikte studentenkamer op de campus of daarbuiten en verken Britechester op de fiets. Spendeer tijd in de gemeenschappelijke studentenruimte en zoek een plekje in de bibliotheek om te blokken voor tentamens. Steun andere medestudenten tijdens een gezamenlijk evenement en draag de kleuren van de school om te laten zien dat je trots bent.

Woon colleges bij
Het is tijd om je in te schrijven aan de universiteit en om interessante colleges te kiezen, zoals biologie, computerwetenschap, kunstgeschiedenis of zelfs schurkerigheid. Ga terug in de schoolbanken, woon interessante of slaapverwekkende colleges bij, en zwoeg op werkstukken en presentaties. Uiteindelijk levert het harde werken meestal succes op, dus hoe meer je Sims leren, hoe groter de kans is dat ze een succesvolle carrière opbouwen. Spijbelen heeft dan ook effect op de cijfers die ze zullen behalen en tijdmanagement is cruciaal.

Voor ieder wat wils
Het is aan je Sims om te bepalen hoe ze het studentenleven ervaren. Of ze nu de hele avond zwoegen op hun huiswerk, lekker relaxen of uitslapen, of feesten tot in de vroege uurtjes, het is allemaal mogelijk. Er valt altijd iets leuks te beleven dankzij verschillende nieuwe activiteiten zoals de sap-pong, voetbal en chillen met studiegenoten. Je Sims kunnen deelnemen aan robotica-, debatteer- of kunstclubs, en lid worden van een nogal mysterieus geheim genootschap. Naarmate de tijd verstrijkt zullen je Sims vanzelf ontdekken of hun inspanningen vruchten beginnen af te werpen.

Welke campusstijl kies jij?
Een studentenkamer moet natuurlijk ingericht worden. Maak de kamer gezellig met decoraties die hun karakter weerspiegelen. Of ze nou liever een comfortabele joggingbroek of een keurige pantalon dragen, er is altijd wel een manier om hun unieke look te benadrukken.

Sims 4 Studentenleven downloaden

Plaatjes

Artworks

Uitbreidingspakket De Sims 4 Studentenleven

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit vereist. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

​PROCESSOR: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computergames met ingebouwde chipsets heeft de game minstens het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

RAM: ten minste 4 GB RAM

DISKSPELER: DVD ROM-speler is enkel voor installatie vereist

HARDE SCHIJF: minimaal 15 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

DIRECTX: DirectX 9.0.10 en 9.01.11 compatibele geluidskaart

INVOER: toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: internetverbinding vereist voor productactivering.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
Besturingssysteem: 64-bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

​PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB beschikbare ruimte

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
BESTURINGSSYSTEEM: Metal vereist. Mac OS® X 10.11 (El Capitan)

PROCESSOR: Intel Core 2 Duo 2.4GHz of beter

RAM: ten minste 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 15 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter. 256 MB of meer aan Video RAM

INVOER: toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: internetverbinding vereist voor productactivering.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
BESTURINGSSYSTEEM: Mac OS X 10.11 of later

PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 8 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

Spel kopen? Deze webshops bieden het spel aan

De Sims 4 Studentenleven is sinds 15 november 2019 verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops.

Het spel is alleen verkrijgbaar als standaard editie voor PC, Mac en console. Je hebt keuze uit digitale downloads waarbij je een unieke legale seriecode krijgt, of fysieke games, waarbij je het spel met box en CD per post thuis krijgt of kunt ophalen. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

Standaard editie:

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€16,99€0,00€16,99* Bezoek winkel
cdkeys.com€19,39€0,00€19,39* Bezoek winkel
Nedgame.nl€24,99€1,99€26,98* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Studentenleven

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com