Sims 4 Uit Eten

De Sims 4 Uit Eten game pack hoes/box

7 juni 2016 is de releasedatum van de derde game pack van De Sims 4, genaamd De Sims 4 Uit Eten. Ja, je leest het goed! Je Sims gaan vanaf nu genieten van overheerlijke gerechten in restaurants.

Je kunt nu je eigen restaurants bouwen, openen en beheren! Deze game pack voegt daarnaast nieuwe gameplay, spullen, activiteiten en kleding toe.

De Sims 4 Uit Eten is geen grote uitbreiding en ook geen accessoirepakket, maar iets daartussenin, genaamd game pack. Deze game pack is alleen via Origin verkrijgbaar en de adviesprijs is €19,99. De Sims 4 is nodig om deze toevoeging te kunnen spelen.

Kenmerken van De Sims 4 Uit Eten

Creëer en beheer unieke restaurants
Het is vanaf nu mogelijk om zelf restaurants te bouwen en te beheren. Je kunt alles tot in details bepalen: van bedrijfskleding tot bedrijfsnaam en de uitstraling van het restaurant. Gebruik je creativiteit om unieke restaurants te ontwerpen. Wordt het een ondergrondse eetkelder, een tuinterras met haagdoolhof ernaast of een restaurant met uitzicht over de buurt? Huur personeel, train en inspireer werknemers, geef gasten compensatie voor slechte service, verander het menu en meer. Hou je niet van bouwen? Kies dan voor kant-en-klare restaurants. Je vindt deze restaurants in je bibliotheek in het spel.

Gevarieerde gerechten
Ga uit eten en proef verschillende smaakvolle gerechten. Omdat gerechten fotogeniek zijn, kun je nu foto’s van het eten maken en deze aan de muur hangen. Een etentje is geschikt voor een afspraakje, maar ook voor een verjaardagsfeest. Experimenteer met voedsel en ontdek welke gerechten in smaak vallen. Wat dacht je van de lavastroom van de Vulkaanpasta? Of het Jungle Mos met Lavendelwisps? Probeer ook eens de Hartige Bacon Liefdesdruppels of het Ahi Blokje met Vegetarische Wasabi Matrix. Ook zijn er nieuwe sociale mogelijkheden om over voedsel te praten.

Thuis aan de slag
Koop de kokstafel voor thuis om je Sims aan het werk te zetten. Thuis kunnen ze indruk maken op gasten door middel van het maken van experimentele gerechten zoals Geglazuurde Bamboerolletjes en Gegrilde Runderborststukken met Zure Klavertjessalade. Neem een kijkje in restaurants om inspiratie op te doen voor het bereiden van gerechten thuis.

Nieuwe voorwerpen
Dit pakket zit propvol met nieuwe voorwerpen, zoals de nieuwe waterlamp om het buiten warm te houden en nieuwe aquariums. Plaats zitjes op de mooiste plek waar je Sims kunnen dineren en creëer borden om je restaurant herkenbaar te maken. Ook zijn er veel decoratieve voorwerpen om je restaurants en andere kaveltypes om te toveren. Er zijn verschillende thema’s die passen bij visrestaurants, dure Italiaanse restaurants, snackbars en romantische restaurants. Vergeet de basis niet. Een restaurant heeft een ontvangstbalie, toilet, bedieningsdesk, kokstafel en dineerplekken nodig.

Download De Sims 4 Uit Eten

Vanaf 7 juni kun je De Sims 4 Uit Eten direct downloaden. Hieronder zie je waar je het spel kunt downloaden. Koop het spel, installeer en speel direct!

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€12,49€0,00€12,49* Bezoek winkel
cdkeys.com€15,79€0,00€15,79* Bezoek winkel

Plaatjes

Artworks

De Sims 4 Uit Eten artwork - 1
Sims 4 Uit Eten artwork - 3

Video’s

Officiële trailer:

Officiële gameplay trailer:

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Uit Eten

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com