Sims 4 Vampieren

De vierde game pack van De Sims 4 heet De Sims 4 Vampieren. Dit pakket is sinds 24 januari 2017 verkrijgbaar in Nederland en België, voor zowel PC als Mac. Deze game pack is via webwinkels en Origin verkrijgbaar en de adviesprijs is €19,99. In dit spel gaan je Sims bovennatuurlijke krachten ontdekken. Vampieren drinken plasma en kunnen geen daglicht verdragen. Forgotten Hollow is de nieuwe wereld waar het langer donker blijft en waar vampieren vooral rondhangen. Je kunt nu ook vampieren creëren met Creëer-een-Sim.

Dit pakket is geen grote uitbreiding en ook geen accessoirepakket, maar iets daartussenin: een game pack.

Op deze pagina vind je algemene informatie, plaatjes, filmpjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games en meer over het spel. Wil je het spel direct kopen? Dat kan eenvoudig via de download knop hierboven of via het overzicht onderaan de pagina!

Tijd om een onsterfelijk leven te leiden

Nu verkrijgbaar, koop en download dit uitbreidingspakket via Origin of elders

Leef een eeuwig leven als vampier en ontdek een gloednieuwe wereld voor vampieren. Ontgrendel nieuwe krachten die je Sims bovennatuurlijke eigenschappen geven. Dit pakket zit vol met nieuwe dingen!

Creëer zelf vampieren
Dankzij de gloednieuwe Creëer-een-Sim optie kun je nu zelf vampier-Sims maken. Of het nou een charmant of angstaanjagend karakter is, het is allemaal mogelijk! Je kunt alles tot in details aanpassen, van slagtanden tot mysterieuze gloeiende ogen. Creëer een unieke duistere vorm om in te transformeren wanneer je vampier kwaad is of andere Sims bang wil maken.

Bovennatuurlijke krachten
Je kunt nu bovennatuurlijke krachten ontketenen. Verdien en maak gebruik van tal van bijzondere krachten die vampieren de mogelijkheid geven om de gedachten van Sims te besturen en spirituele energie op te roepen. Balanceer je vaardigheden door je op zwakheden te concentreren en ontgrendel nieuwe krachten door epische duels te winnen waardoor je in rang stijgt.

Nieuwe wereld: Forgotten Hollow
Ontdek de indrukwekkende nieuwe wereld Forgotten Hollow. Deze duistere wereld is met mist bedekt en is de perfecte plek voor vampieren om gezellig bij elkaar rond te hangen. Breng een bezoek aan de verlaten villa om geheimen te ontrafelen, verzamel ingrediënten voor gruwelijke nieuwe recepten of creëer een eigen onderkomen. Ook zijn er nieuwe doodskistbedden!

Leef een eeuwig leven
Wie wil nou niet een onsterfelijk leven hebben? Dit kun je nu ervaren door een vampier te worden. Drink het bloed van andere Sims of eet plasmafruit om de dorst te lessen. Word vrienden met het kwaad en creëer problemen, of pas je aan om je eigen vampiergezin te beginnen. Hoe dan ook, zonlicht vermijden is noodzaak! En blijf vooral uit de buurt van knoflook.

Plaatjes

Artworks

Video’s

Aankondigingstrailer:

Gameplay trailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

RAM: minimaal 2 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 1 GB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c

GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:

OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter

RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 1 GB vrije ruimte (14 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter. Video RAM van 256 MB of beter.

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.9 of later

PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of

GEHEUGEN: 8 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Spel kopen?

De Sims 4 Vampieren is nu verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als standaard editie voor PC en Mac. Je hebt keuze uit digitale downloads waarbij je een unieke legale seriecode krijgt, of fysieke games, waarbij je het spel met box en CD per post thuis krijgt. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€19,99€0,00€19,99* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Vampieren

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com