Sims 4 Wellnessdag

De Sims 4 Wellnessdag game pack hoes/box

Op 14 juli 2015 verschijnt de tweede game pack voor De Sims 4, genaamd De Sims 4 Wellnessdag. De naam van het spel verklapt eigenlijk al waar dit pakket om draait: ontspannen en genieten.

Een gloednieuwe locatie is toegevoegd voor je Sims, namelijk een spa. Deze game pack zit vol nieuwe gameplay, nieuwe spullen, activiteiten en een nieuwe vaardigheid.

De Sims 4 Wellnessdag is geen grote uitbreiding en ook geen accessoirepakket, maar iets daartussenin, genaamd game pack. Deze game pack is alleen via Origin verkrijgbaar en de adviesprijs is €19,99. De Sims 4 is nodig om deze toevoeging te kunnen spelen.

Kenmerken van De Sims 4 Wellnessdag

Gloednieuwe locatie
Er is een nieuwe locatie waar je Sims kunnen genieten: de spa. Drie door Maxis gemaakte spa’s worden toegevoegd aan je spel, net als een nieuwe sportschool, allemaal terug te vinden via ‘Mijn bibliotheek’. Je kunt ze op ieder moment plaatsen waar je maar wilt. Je hebt keuze uit verschillende vormen en maten, zodat er altijd een spa tussen zit die bij je persoonlijkheid past. Je kunt uiteraard ook zelf een spa bouwen.

Ontspannen en genieten
In de spa kunnen je Sims relaxen en ‘O jaa!’ doen in de sauna. Ook het krijgen van een ontspannen massage behoort tot de mogelijkheden. Nieuwe interactieve voorwerpen, om nog meer te genieten in de spa, zijn onder andere een massagestoel en een modderbad. Maar er is meer.

Wellnessvaardigheid
Werk aan de nieuwe ‘wellnessvaardigheid’ door yoga te beoefenen, massages te geven of te mediteren. Hoe meer tijd je Sims in deze activiteiten steken, des te beter ze erin worden. Door te oefenen, openen zich mogelijkheden tot het verder ontwikkelen van het ‘wellnessniveau’, waardoor je extra yogaposes krijgt en waarmee je superieure massages kunt geven en een meditatieverrassing kunt uitvoeren. Wat dat is, blijft nog even geheim.

Download De Sims 4 Wellnessdag

Vanaf 14 juli kun je De Sims 4 Wellnessdag direct downloaden. Pre-orderen is niet mogelijk op dit moment. Kom hier op 14 juli terug voor de download link zodat je het spel direct kunt kopen, installeren en spelen!

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€16,99€0,00€16,99* Bezoek winkel
cdkeys.com€20,09€0,00€20,09* Bezoek winkel

Plaatjes

Artworks

Video’s

Officiële trailer:

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Wellnessdag

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com