Sims 4 Word Beroemd

Het zesde grote uitbreidingspakket van De Sims 4 heet De Sims 4 Word Beroemd. Dit pakket is sinds 16 november 2018 verkrijgbaar voor zowel PC als Mac in Nederland en België. De adviesprijs is €39,99. Word een echte ster en bereik een celebrity-status! Kies voor een carrière als acteur, behoor tot de crème de la crème, en ervaar hoe het is om het onvoorspelbare pad naar beroemdheid te volgen. Maar er is natuurlijk veel meer!

Op deze handige pagina vind je onder andere informatie, plaatjes, systeemeisen, een prijsoverzicht met de goedkoopste games, en meer over deze uitbreiding. Wist je dat het nu mogelijk is om het spel te kopen en te downloaden via de knop hierboven of via het overzicht onderaan deze pagina? Neem snel een kijkje!

Klim naar het sterrendom als acteur of influencer

Nu verkrijgbaar, koop en download dit uitbreidingspakket via Origin of elders

Pronk met je beroemdheidsstatus en richt dure villa’s in met over-de-top meubels en accessoires. Het is tijd om in de schijnwerpers te staan. Er is genoeg om te ontdekken!

De kansen liggen voor het oprapen
De tijd is aangebroken voor je Sims on hun wildste dromen na te jagen! Of het nou gaat om rijk of beroemd worden, het is allemaal mogelijk! Een echte ster worden in je huidige carrière behoort tot de mogelijkheden, maar het is ook mogelijk om een heel ander pad te volgen om beroemd te worden.

Sta in het middelpunt van de belangstelling als opkomend acteur, of word een heuze influencer door je dagelijkse leven te livestreamen.

Beroemd en rijk worden kan onvoorspelbaar zijn. Roem- en rijkdomproblemen moeten worden overwonnen. Wanneer je eenmaal de vip-levensstijl hebt aangenomen, is achteromkijken naar het oude leven zonder beroemdheid en rijkdom moeilijk!

Word de ster van de volgende kaskraker
Jij hebt de regie over het leven van je Sims, dus help ze een handje om een briljante acteercarrière voor ze op te zetten. Doe auditie en verkrijg een rolletje in een plaatselijke tv-serie of zorg voor een doorbraak met commerciële gigs. Sims die zich extra inzetten voor het leren van teksten en het dragen van unieke kostuums, kunnen misschien wel een hoofdrol in een volgende kaskraker krijgen! Wie wil dat nou niet?

Verken Del Sol Valley
Del Sol Valley is de nieuwe wereld waar het allemaal draait om glitter en glamour. Dit is waar de rich and famous, oftewel de rijke mensen en sterren, rondhangen en wonen. Gelukkig zijn er starterswoningen in Mirage Park te vinden voor degenen die aan het beginpunt van hun carrière staan. Werk je omhoog naar een luxueuze villa in de heuvels van The Pinnacles. Met een legendarische diamant-achtige Celebritytegel op de Starlight Boulevard is je Sim pas echt een beroemdheid. Vergeet niet om exclusieve vip-feestjes te bezoeken en om de filmstudio te verkennen.

Leef een glamorous leventje
Natuurlijk willen je Sims in de spotlight staan, dus zorg ervoor dat ze opvallen met chique streetwear en leef je uit met glamoureuze en extravagante outfits op de set. Verdien faamvoordelen naarmate de status van je Sim omhoog schiet. Bij een luxe leventje hoort natuurlijk een prachtige villa, die ingericht moet worden met vergulde meubels. Een uniek pronkstuk mag zeker niet ontbreken want deze staat symbool voor het gouden tijdperk: het leven van je Sims.

Download Sims 4 Word Beroemd

Plaatjes

Artworks

Video’s

Aankondigingstrailer:

Systeemeisen

PC systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: 64 Bit vereist. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8,1 of Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computers met ingebouwde chipsets heeft de game het volgende nodig: 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)

RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: minimaal 3 GB vrije ruimte (15 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter

DIRECTX: geschikt voor DirectX 9.0c

GELUIDSKAART: compatibel met DirectX 9.0c

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 of 10

PROCESSOR: Intel Core i5 of sneller, AMD Athlon X4

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Mac systeemvereisten:

MINIMALE SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Processor of beter

RAM: minimaal 4 GB RAM

HARDE SCHIJF: Minimaal 3 GB vrije ruimte (15 GB als De Sims 4 tegelijkertijd wordt geïnstalleerd) met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden

VIDEO: NVIDIA GeForce 320M, 9600M, 9400M, ATI Radeon HD 2600 Pro of beter 256MB of meer aan Video RAM

INVOER: Toetsenbord en muis

ONLINE VEREISTEN: voor activatie van het product is een internetverbinding vereist.

AANBEVOLEN SPECIFICATIES:
OS: Mac OS® X 10.9 of later

PROCESSOR: Intel Core i5 of beter

VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter

GEHEUGEN: 8 GB RAM

HARDE SCHIJF: 18 GB vrije ruimte op de harde schijf

Dit spel kopen? Deze webshops bieden het spel aan

De Sims 4 Word Beroemd is sinds 16 november 2018 verkrijgbaar! Wil je het spel kopen? Bekijk het actuele prijsoverzicht hieronder met betrouwbare en goedkope webshops. Het spel is alleen verkrijgbaar als standaard editie voor PC en Mac. Je hebt keuze uit digitale downloads waarbij je een unieke legale seriecode krijgt, of fysieke games waarbij je het spel met box en CD of DVD per post thuis krijgt. Bekijk voor meer games het Sims 4 prijsoverzicht.

Standaard editie:

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
cdkeys.com€14,59€0,00€14,59* Bezoek winkel
MMOGA.com€15,99€0,00€15,99* Bezoek winkel
MediaMarkt.nl€19,99€2,99€22,98* Bezoek winkel
Nedgame.nl€19,99€2,99€22,98* Bezoek winkel

Laatste nieuwsberichten over De Sims 4 Word Beroemd

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com