Sims 4

De Sims 4

De Sims 4 is sinds 4 september 2014 verkrijgbaar. Met veel verlangen werd er uitgekeken naar de release van deze nieuwe levenssimulatiegame. Sims zijn nu nog slimmer. Creëer en bestuur Sims met nieuwe emoties, eigen karakters en bijzondere uiterlijke kenmerken.

Op deze pagina vind je algemene informatie over het spel, informatie over verschillende edities, uitbreidingen, game packs en accessoirepakketten, nieuws, plaatjes, video’s en een handig prijsoverzicht met de goedkoopste Sims 4 games.

Nieuwe Sims

Het uiterlijk kan tot in de kleinste details worden aangepast. Pas de kleding aan, of geef je Sim een andere stem of loopje. Sims bewegen en gedragen zich natuurlijker dan ooit. Karakters worden nu gevormd door hun eigenschappen, doelen en vaardigheden. Gecreëerde Sims bepalen nu wat je kunt doen en geven je nog meer mogelijkheden tijdens het spelen. Bestuur de geest, het lichaam en voor het eerst het hart van je nieuwe Sims. Als speler heb je volledige controle over de emoties van je Sims.

Voltooi activiteiten, verzamel voorwerpen en ontgrendel belangrijke prestaties in het spel en verdien prachtige beloningen, zoals nieuwe voorwerpen, kledingstukken en eigenschappen.

Vreemde verhalen, slimmere Sims

Sims 4 plaatje 11

Vreemde verhalen maken deze nieuwe game nog avontuurlijker. Verschillende emotionele toestanden en toestanden ontstaan dankzij keuzes die je als speler hebt gemaakt. Sims reageren nu op andere Sims, op voorwerpen en op andere gebeurtenissen die plaatsvinden in het spel.

Vanaf nu zijn je personages nog slimmer en komen ze tot leven dankzij hun eigen vrije wil, met aanwijzingen van de speler.

Nieuwe hulpmiddelen

Sims 4 CAS - 5

Indrukwekkende creatieve tools helpen je bij het maken van fantastische creaties. Maak met behulp van Creëer een Sim (CAS) de mooiste en meest gedetailleerde Sims. Breng je Sim in model door te duwen en te trekken. Uitgebreide menu’s zijn verleden tijd. Alles werkt nu eenvoudiger.

Alle uiterlijke kenmerken zijn vormgegeven met behulp van een karakteristieke onderliggende botstructuur. Heb je moeite met kleding kiezen? Gebruik de uitgelichte looks optie. Tover mensen uit het echte leven om tot een Sim. Geef je Sim een levensdoel en karaktereigenschappen zoals genie, creatief, boekenwurm, romantisch, spontaan of actief.

Sims 4 gebouw - 3

Gebruik de bouwmodus om prachtige gebouwen te maken. De hulpmiddelen zijn nu nog eenvoudiger, krachtiger en leuker dan ooit. Huizen hebben meer karakter en details dan ooit tevoren. Maak een ideale plattegrond door simpelweg muren, of zelfs complete ruimtes, te plaatsen. Creëer de juiste vorm door te duwen en te trekken.

Wanneer je geen zin of tijd hebt om te bouwen of in te richten, kun je eenvoudig volledig gemeubileerde en ingerichte kamers plaatsen. Het is nu ook mogelijk muurhoogtes te wijzigen, ramen op verschillende hoogtes te plaatsen en de fundering te verhogen of te verlagen. Voeg fraaie bouwkundige details toe, zoals daken met verschillende vormen.

Levendige buurten

Sims 4 plaatje 13

Buurten zijn levendiger doordat er verschillende slimmere gemeenschappen wonen. Verken sfeervolle parken en ontdek bijzondere locaties en gezellige activiteiten. Willow Creek is de gezellige buurt in het bassispel waar alles plaatsvindt. Er wonen opvallende en unieke karakters, zoals Cora en Christaan van de Kerkhof.

Maak een praatje met de buren en breid je sociale kring uit terwijl je meedoet aan activiteiten. De mogelijkheden zijn ongekend. Iedere Sim heeft zijn eigen verhaal. In één oogopslag zie je hoe een Sim zich voelt: blij, verdrietig, boos, verlegen en ga zo maar door. Magere Hein komt ook weer langs wanneer een Sim komt te overlijden.

Deel creaties

In-game gallery

Alle Sims en gebouwen die je hebt gemaakt, kunnen worden opgeslagen in de galerie. Hier vind je ook creaties van andere spelers van De Sims 4. Importeer een huis, Sim of zelfs een hele familie naar je eigen spel. Blader door het materiaal en laat je inspireren door prachtige creaties van de community.

De Sims 4 is een offline single player game. Sommige onderdelen, zoals de galerie, zijn toegankelijk met behulp van een internetverbinding. Het spel is sinds 4 september 2014 verkrijgbaar voor PC en sinds 17 februari 2015 verkrijgbaar voor Mac.

Verschillende edities

De Sims 4 is verkrijgbaar als verschillende edities. Naast de standaard editie, is er ook een Limited Edition, Premium Edition, Digital Deluxe Edition en Collector’s Edition. Hieronder vind je een handig overzicht van de versies van het spel met de verschillen.

Soort spel:Inhoud van deze Sims 4 versie:Adviesprijs:Zie ook:
Standaard editieDeze editie bevat alleen het basisspel.€39,99Meer informatie
Bestel het spel
Limited EditionDeze editie bevat het basisspel en digitaal ‘Feestbeest’ materiaal.€59,99Meer informatie
Premium EditionDeze editie bevat het basisspel, digitaal ‘Feestbeest’ materiaal, digitaal ‘Tot in de vroege uurtjes’ materiaal, een Creator’s Guide (boek) met daarin schetsen, een digitale Sims 4 soundtrack met muziek uit het spel en digitaal 'Dierenhoedjes' materiaal.€79,99Meer informatie
Digital Deluxe EditionDeze editie bevat het basisspel, digitaal 'Feestbeest' materiaal, digitaal ‘Tot in de vroege uurtjes’ materiaal, een digitale Sims 4 soundtrack met muziek uit het spel en digitaal 'Dierenhoedjes' materiaal.€69,99Meer informatie
Collector's EditionDeze editie bevat het basisspel, digitaal ‘Feestbeest’ materiaal, digitaal ‘Tot in de vroege uurtjes’ materiaal, een Creator’s Guide (boek) met daarin schetsen, een digitale Sims 4 soundtrack met muziek uit het spel, digitaal 'Dierenhoedjes' materiaal en als extraatje zit er een USB Flash Drive van SteelSeries bij, die de vorm heeft van een Plumbbob diamant. Deze Flash Drive toont hoe je Sim zich op dit moment voelt.€99,99Meer informatie

Uitbreidingen, game packs en accessoirepakketten

De Sims 4 heeft al een aantal uitbreidingen en in de toekomst zullen er zeker meer volgen. Naast normale grote uitbreidingen zijn er ook game packs en accessoirepakketten. Game packs zijn kleinere digitale uitbreidingen met extra gameplay, nieuwe spullen, kleding, activiteiten en vaardigheden.

BasisspellenUitbreidingspakkettenGame packsAccessoirepakketten
BasisspelAan het WerkIn de NatuurLuxe Feestaccessoires
Limited EditionBeleef het SamenWellnessdagPerfecte Patio Accessoirepakket
Premium EditionStedelijk LevenUit EtenCoole Keukenaccessoires
Digital Deluxe EditionHonden & KattenVampierenGriezelige Accessoires
Collector's EditionJaargetijdenOuderschapFilmavond Accessoires
Word BeroemdJungle AvonturenRomantische Tuinaccessoires
Eiland LevenKinderkamer Accessoires
StudentenlevenAchtertuin Accessoires
Vintage Glamour Accessoires
Bowlingavond Accessoires
Fitness Accessoires
Peuter Accessoires
Wasgoed Accessoires
Mijn Eerste Accessoires

Console versies voor Xbox One en PlayStation 4

Sinds november 2017 is De Sims 4 ook verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation 4! Er zijn twee verschillende console edities verkrijgbaar: de standaard editie en de Deluxe Party Edition.

De Sims 4 kopen?

Wil je de standaard editie of een andere versie van De Sims 4 kopen? De onderstaande webshops bieden het spel aan. De totaalprijs is de prijs van het spel inclusief verzendkosten. Op de Sims 4 kopen pagina vind je meer informatie over de verschillende edities. Ook vind je daar uitbreidingen, game packs en accessoirepakketten in een overzicht.

WebshopPrijsVerzendingTotaalWebsite
MMOGA.com€8,49€0,00€8,49* Bezoek winkel
cdkeys.com€9,39€0,00€9,39* Bezoek winkel
MediaMarkt.nl€17,99€1,99€19,98* Bezoek winkel
Bol.com€17,99€2,99€20,98* Bezoek winkel
Nedgame.nl€19,99€1,99€21,98* Bezoek winkel
Koop en download Sims 4 basisspellen, uitbreidingspakketten, game packs en accessoirepakketten

Nieuws en updates ontvangen?

Wil je de laatste nieuwtjes over De Sims 4 ontvangen? Volg onze fansite dan op Twitter en Facebook of bekijk de meest recente nieuwsberichten hieronder:

Meer over De Sims 4:

BlogsPlaatjesVideo’sVersiesBonusmateriaalCheatsVragen en antwoorden

© DeSims4.com. Alle rechten voorbehouden. Deze fansite is geen eigendom van Electronic Arts of Maxis.

Partner site: DownloadSims5.com